Maukas voitto elokuun viimeisestä koti-ottelusta

Viinikan Pallo - Mikäford FC

Viinikan Pallo kohtasi elokuun viimeisessä kotiottelussa Mikäford FC:n. ViPa siirtyi heti ottelun alussa johtoon kapteeni Tuure Veijan taidokkaalla maalilla, johon esityön teki Jerry Liinavuori. Vielä ennen taukoa Joonatan Sipola lisäsi johdon 2-0 upealla yksilösuorituksella.

Toisella jaksolla Mikäford yritti kuumeisesti saada kavennusta aikaan, mutta Viinikan Pallon maalilla Ossi Vuorinen poimi varmasti vaarallisimmat tilanteet. Ottelun loppupuoliskolla Tuomas Matikainen vapautti Joonatan Sipolan jälleen läpiajoon, joka nosti pallon varmasti yli vastaantulleen maalivahdin. Vielä viimeisillä minuuteilla hän sinetöi hattutempun ja taululle 4-0 lukemat. Ottelu päättyi siis kauden toiseen voittoon hämärtyneellä Lentävänniemen kentällä. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia koitoksia.

Viinikan Pallo 4-0 (2-0) Mikäford FC

1-0 Tuure Veija
2-0 Joonatan Sipola
3-0 Joonatan Sipola
4-0 Joonatan Sipola